پیام تبریک«دکتر جواد الماسی» ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بهار به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

پنج شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
انتصاب دکتر لیلا سمیعی به‌ سمت رئیس شاخه انجمن علمی گل و گیاهان زینتی در خراسان رضوی

دکتر جواد الماسی پیام تبریکی را به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر عموم مردم شهرستان بهار و بخصوص جامعه دانشگاهی تبریک و از درگاه حق تعالی قبولی طاعات و عبادات آنها را خواستارم؛ وی پیام تبریکی را در این خصوص صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

رمضان ماه برکت، رحمت و مغفرت، بهار قرآن و ماه ضیافت الهی و ماهی است که خداوند، آن را بر ماه‏ های دیگر برتری داده است؛ رمضان بهترین فرصت برای زدودن گناهان و نزدیکی به خالق هستی است.
ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنایی و بس گرانقدر و ارزشمند است که مسئولان فرهنگی دانشگاه ها باید با برنامه ریزی صحیح و به منظور تقویت روحیه دینداری و تعمیق فرهنگ دینی و اخلاقی، محیطی سرشار از نشاط و معنویت را در دانشگاه ها ایجاد کنند تا اساتید، کارکنان و دانشجویان، از این سفره پربرکت به نحو مطلوب بهره مند شده و با تهذیب نفس و خضوع و خشوع به درگاه الهی تقرب یابند.
اینجانب فرارسیدن ماه مبارک رمضان، را به عموم مسلمانان، هموطنان گرامی و جامعه دانشگاهی به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بهار تبریک عرض نموده و از درگاه حق تعالی قبولی طاعات و عبادات آن عزیزان را مسألت می نمایم.