فراخوان طراحی المان و یادمان میادین بهار و امام (ره) شهر بهار

دوشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۵
انتصاب دکتر لیلا سمیعی به‌ سمت رئیس شاخه انجمن علمی گل و گیاهان زینتی در خراسان رضوی

فراخوان مسابقه طراحی المان و یادمان میادین بهار و امام (ره) شهر بهار

انجمن علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بهار در راستای درخواست شورای محترم شهر بهار در نظر دارد نسبت به برگزاری مسابقه طراحی المان و یادمان میادین بهار و امام (ره) این شهر اقدام نماید، لذا از کلیه مهندسان معمار، دانشجویان و علاقمندان در رشته های مرتبط دعوت به عمل می آید تا در این مسابقه شرکت نمایند.

مشخصات میادین :

• میدان امام (ره)

واقع در مرکز شهر بهار که چهار خیابان اصلی شهر به آن منتهی میشود با مساحت ۶۳۰ متر مربع و قطر ۲۵ متر.

طرح های پیشنهاد شده از طرف شورای شهر

تندیس ویادمان تمثال مبارک امام(ره)، یاران امام(ره) و نمادی از ارزشها و شاخص های انقلاب اسلامی یا سیر تاریخ بصری انقلاب اسلامی و دفاع مقدس.

• میدان بهار

واقع در ورودی شهر بهار از سمت جاده همدان – کرمانشاه (پلیس راه سابق) با مساحت ۱۱۱۵ متر مربع به شکل بیضوی و قطر های ۲۵٫۵ و ۵۳ متر

طرح های پیشنهاد شده از طرف شورای شهر

نماد نوشتاری بهار، چهره شخصیت شاخص بهار(آیت ا.. شیخ محمد بهاری)،  مکانهای تاریخی.

مدارک مورد نیاز

• لوح فشرده و پوستر حداکثر ۳ شیت در ابعاد ۵۰*۷۰ به شرح زیر:

پلان ها، نماهاو مقاطع در مقیاس مناسب

سایت پلان

روند شکل گیری طرح

• تصاویر سه بعدی شامل:

دید انسانی و دید پرنده از طرح جهت معرفی سیمای پروژه در روز و شب

کلیه مدارک مورد نیاز می بایست حداکثر در سه شیت به صورت افقی به انضمام یک متن توضیحی که شکل گیری ایده طرح را بیان می نماید، ارائه گردد.

در طراحی به موارد قابلیت اجرایی بودن، توجیه پذیری اقتصادی، توجه به محیط پیرامونی و ملاحظات اقلیمی شهر بهار، منحصر بفرد بودن و تکراری نبودن، توجه به ضوابط فنی در مرحله اجرای پروژه، خلاقیت و نوآوری در طرح آن، ایجاد و تقویت ماهیت فرهنگی و هویتی شهر توجه شود.

جوایز

از طرح های برگزیده بنا به رأی هیئت داوران، از طرف شورای شهر بهار تقدیر به عمل خواهد آمد.

به طرح منتخب که قابلیت اجرایی وفنی داشته باشد علاوه بر اجرای طرح، تقدیر وجایزه نفیسی از طرف شورای شهر بهار اهدا خواهد شد.

آخرین مهلت ارسال آثار : تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۱/۰۹/۹۵

ترجیحاَ در روزهای یکشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه جهت تحویل مدارک اقدام شود.

آدرس تحویل آثار

بهار ، انتهای خیابان سید جمال الدین، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بهار، گروه معماری